XIV Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques

XIV Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques. 30 setembre 2017

El dissabte 30 de setembre es celebrarà la XIV Jornada d’Ensenyament de les Matemàtiques a la  seu de l’IEC. El tema de la Jornada serà

“Xarxes per comunicar, compartir i cooperar en l’educació matemàtica”.

Els i les docents del Departament d’Ensenyament i usuaris d’XTEC s’han d’inscriure al portal XTEC (codi de l’activitat 9001020532) Amb l’assistència de matí i tarda obtindran un certificat de participació. La inscripció estarà oberta del 10 al 27 de setembre.

La jornada està organitzada conjuntament per les societats de professors de matemàtiques de parla catalana, FEEMCAT, SCM, SBM Xeix, SEMCV Al-Khw Arizmi.

Us podeu descarregar el programa provisional en aquest enllaç XIV Jornada esborrany.doc

COMITÈ ORGANITZADOR: Ana Belén Petro Balague r ; Pedro Berruezo Guillamón (SBM-Xeix), Iolanda Guevara Casanova (SCM), Pep Bujosa Bravo, Ma. Glòria Solà Solè, Manel Sol (Feemcat), Maite Navarro i Vicent Perales (Al-Khwarizmi).

Al C2em del Juliol de 2016 es va arribar a elaborar 14 conclusions que havien de marcar les línies d’actuació del professorat de matemàtiques en els propers 4 anys. És per això que s’ha volgut dedicar la jornada per aprofundir en la conclusió 12 del C2em:

Les xarxes de mestres i professors (associacions o espais virtuals) són una eina al servei de l’educació matemàtica que cal difondre.

  • ●  Canvien i amplien la manera d’aprendre perquè permeten compartir i construir coneixement de manera col·lectiva.
  • ●  Marquen tendències que la pròpia comunitat autoregula.
  • ●  Admeten diferents graus d’implicació dels usuaris. (Conclusió 12 del C2EM celebrat el juliol del 2016).
Comparteix-lo! Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Email this to someone