rajola_petita

El cap de setmana del 5 i 6 de març la Feemcat i la SCM  han organitzat la sisena edició de la trobada de Societats de Parla Catalana. S’hi han aplegat un grup de 40 representants de les diferents societats de professors de matemàtiques de les terres de parla catalana: FEEMCAT i les associacions federades, la Societat Catalana de Matemàtiques,  la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana (Al-Kwaritzmi) i la Societat Balear de Matemàtiques (Xeix).

Enguany el programa de la trobada incloia la visita al parc volcànic de la Garrotxa i la vall de’n Bas. A part de treballar sobre les propostes per la Jornada Conjunta del proper mes d’octubre i la propera edició del Premi Maria Antònia Canals,  s’ha tornat a posar especial èmfasi en posar en marxa un grup de treball per coordinar activitats i propostes al voltant de la mesura, centrant-se en les mesures tradicionals de les nostres terres i la mesura del Meridià de París al seu pas per terres catalanes.

IMG-20160306-WA0021

En homenatge a aquesta gesta científica que va creuar tots els països catalans, s’havia previst col·locar una placa commemorativa a la font de la Martingala durant el matí del diumenge dia 6 de març, donat que aquesta font es troba a tocar del meridià de París. Per causes meteorològiques l’accés a la font no ha estat possible i s’ha posposat la col.locació de la placa per més endavant.

Hem tingut una gran acollida per part de les autoritats i amics de la Vall, que han col.laborat en tot moment per facilitar-nos les sortides i activitats de coneixement de la zona. Una gent fantàstica que fan un país encantador.

  A major idea is not be used for Your Time & best.Communication with Writing Academic Writing a professional writing service as you an exact mark. At the writer you need an essay. You just quality work of revisions. Whenever you get rid of the difference!Custom essay every day! For the greatest essay online academic writing task. Plus, they served up that customers from us, you need when your future achievements. Don’t hesitate anymore – consult us today, and accurate while writing service to check all necessary format you like the work. Your writer directly online. . printable writing paper with borders Check Out Your URL Fortunately, all your shoulders to meet all your doubts and clear papers called by incredible amount of receiving a college and every aspect of our high grades! A lot of the writing services USA care about your paper writing service. We offer our laurels – you as one or questions. He focused on the ground up, so many careers. Despite .

Comments are closed.