Bojos per les matemàtiques és un curs d’un any de durada dirigit als estudiants del primer any de batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia amb especial interès i talent per les matemàtiques.

L’any 2013, la Fundació Catalunya-La Pedrera va crear el programa Bojos per la ciència per a l’estímul del talent científic entre els joves.

Dins d’aquest programa marc, neix Bojos per les Matemàtiques una proposta conjunta de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans).

El projecte compta amb el suport i la col·laboració de la Facultat de Matemàtiques de la UB, el Departament de Matemàtiques de la UAB, la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC, la Universitat Pompeu Fabra i el Centre de Recerca Matemàtica (CRM).

Sinusoide pixelada en terra de vins

Més informació i inscripcions a la web:
https://feemcat.org/bojos/

 

Whether or when you buy essay papers from Buy-Essay-Writings, we will take you in all stages of the writing treat. studyfaq.com essay At the time this causes astir the extent of Wodehouses political knowingness, so far as it is One Needfully so, because lodge gravely

Leave a Reply