Benvolgut/da soci/a,

Ens presentem com la nova junta de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya. Seguint la roda començada el 1990 agafem de nou el relleu des de Girona durant els propers tres anys.  

El nou equip està format per :

  • Victòria Oliu i Subiranas  (Presidenta)

  • Sílvia Margelí i Voelp (Secretària)

  • Raül Fernández i Hernández (Tresorer)

Aquest grup es completa a nivell local amb en Xavier Fernández i Berges (Primària),  l’Imma Font i Sánchez (Secundària) i en Pepus Daunis i Estadella (Universitat) com a vocals.

A més ens trobarem amb els presidents i secretaris de les Juntes d’APMCM, ADEMGI, ABEAM i APaMMs, constituint entre tots la junta de la Feemcat.

Comencem aquesta etapa amb empenta i amb la mateixa il·lusió que hi han posat sempre tots els equips anteriors.  

Comptem amb tots vosaltres, els més de 700 socis, per tirar endavant les propostes que vagin sortint i donar resposta a tot el que tingui relació amb l’ensenyament de les Matemàtiques al nostre país. Intentarem trobar maneres de recollir la vostra opinió i  les vostres inquietuds. Com podeu veure el primer que hem fet ha estat modificar aquesta pàgina web que vol ser eina de comunicació. Us convidem  a consultar-la per estar al dia de les activitats de totes les associacions federades i altres qüestions d’interès per a tots els socis.

Tanmateix volem trobar maneres de recollir la vostra opinió i  les vostres inquietuds, i és per això que també ens podreu trobar a:

Email
Facebook
Google+
Twitter

 

Volem comptar també amb totes les associacions i entitats que, al nostre país, treballen per les matemàtiques. Entre uns i altres seguirem teixint una gran xarxa.

Aprofitem aquest espai per agrair als companys de la Junta anterior la feina feta i l’ajuda que ens estan donant per posar-nos al dia i entomar el repte amb garanties.

Estem a la vostra disposició,

 

Victòria Oliu, Presidenta de FEEMCAT

Leave a Reply