iec141021

El passat dimarts 21 d’octubre ha tingut  lloc l’entrega de premis dels problemes a l’esprint de l’any 2014, a la seu de l’IEC.

Aquests premis són convocats conjuntament per la SCM, la FEEMCAT i el CREAMAT i l’any 2014, en el total de les 4 convocatòries, hi van participar més de 5.000 alumnes.
La comissió organitzadora ha convidat a 4 centres de 3r i 4t d’ESO, 3 centres de BTX, 4 centres de 1r i 2n d’ESO i 3 equips de primària (que són de 2 centres)
I també  ha convidat a un centre en reconeixement a la seva participació constant.
L’acte ha consistit en un matí festiu entorn les matemàtiques, tot celebrant el centenari de Martin Gardner. Aquestes activitats festives han estat organitzades i conduïdes pels professors del MMACA i de la comissió dels Problemes a l’Esprint. Els nois i noies premiats han gaudit una vegada més amb la resolució de reptes matemàtics, cada equip ha rebut el seu diploma i un lot de regals que contenia interessants propostes de treball del MMACA i llibres triats per les entitats convocants i calculadores cedides per CASIO. Com a final de festa, han construït entre tots un gran icosaedre estrellat en el marc incomparable de la seu de l’IEC.

Leave a Reply