Avui, dissabte 4 d’octubre s’han fet públics els premis MAC d’enguany.

ENHORABONA ALS PREMIATS!

El jurat del Premi Maria Antònia Canals 2014, ha estat integrat per: Carme Aymerich i Padilla, en representació de FEEMCAT; Onofre Monzó del Olmo, en representació de la SEMCV AL·KHWARIZMI; Daniel Ruiz Alguilera, en representació de SBM-Xeix; Josep Lluís Solé Clivillés, en representació de NouBiaix; Carme Burgués Flamarich , especialista en didàctica de les matemàtiques; i Sílvia Margelí Voelp, com a secretària.

Després de llegir i avaluar els treballs presentats en les diferents categories, el jurat ha deliberat, i ha decidit atorgar els premis següents:

  • En la categoria d’educació infantil, premi dotat amb 600 €, el treball titulat:

 

 

El jurat ha declarat deserts els premis de les categories d’Educació Primària i d’Ensenyament Universitari.

Els treballs premiats queden a disposició de les entitats convocants que els donaran a conéixer a través de la web i valoraran la seva publicació a la revista NouBiaix o a d’altres publicacions. El jurat anima els autors a presentar els treballs a Jornades i Congressos, posant especial èmfasi en les jornades de cadascuna de les associacions federades i a les properes JAEM de Cartagena.

Els membres del jurat feliciten els participants, agraeixen el seu interès i els encoratgen a continuar treballant per millorar l’educació matemàtica.

ACTA DEL JURAT DEL PREMI MAC 2014