seminario_estalmat

El diumenge 6 d’abril es va dur a terme la sessió de la reunió espanyola del professorat del projecte Estalmat de les diverses seus de l’any 2014. Els temes tractats van ser la prova de selecció del curs 2014,  (aspectes a tenir en compte en el plantejament i en la valoració de la prova i data de celebració), la presentació del III llibre d’activitats d’Estalmat a punt de sortir publicat, del finançament del projecte a les diferents seus, de l’activitat conjunta que es fa cada any, els Problemes a l’esprint. A més dels temes de debat, cada seu va presentar un informe sobre el desenvolupament del projecte a la seva comunitat i en particular sobre les novetats incorporades; en particular Catalunya va comentar que s’havien començat a fer algunes classes en anglès i que tant alumnes com pares i mares havien valorat molt positivament l’experiència que han qualificat d’idea  molt interessant i necessària.

Com activitats complementàries a la reunió espanyola d’Estalmat es va presentar la Copa Cangur, una nova proposta d’activitat de resolució de problemes per equips (sessió oberta a totes les persones assistents al Seminari),  i es va fer una visita a l’exposició permanent Experiències Matemàtiques del  MMCA (Museu de Matemàtiques de Catalunya) a Can Mercader (Cornellà).

El programa detallat del Seminaries potconsultara  https://sites.google.com/site/reunionestalmatcat/  i des d’aquesta mateixa adreça  es poden descarregar les presentacions de les diferents ponències.

 

 

Leave a Reply