Estem preparant una trobada d’entitats que treballen per l’ensenyament i l’aprenentatge de la matemàtica a Catalunya.

targeto FEEMCAT_trobada_pet

Ens adrecem a societats, grups de treball, equips ICE, entitats petites, mitjanes… tots els grups que es troben per pensar plegats, fer projectes, materials, innovar. La nostra finalitat és senzilla: passar una bona estona plegats, veure’ns, explicar breument qui som i què fem, saber en què ens podem ajudar i compartir inquietuds.

Amb moltes de les persones que formen aquestes entitats  ja ens coneixem, però encara queden algunes  que coneixem poc  i amb qui no hem tingut ocasió de trobar-nos.

La trobada serà al voltant de l’exposició permanent del MMACA, el museu de les matemàtiques de Catalunya, al Palau Robert de Cornellà de Llobregat.  És un espai ampli, de fàcil accés i amb pàrquing a la zona.

Lloc: Citilab de Cornellà, el dissabte 25 d’octubre,

10:00 Presentacions-express.  “Qui som?”.

11:30 Esmorzar

12:00 Debat. “Què podem fer plegats per l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques de Catalunya?”

13:30 Dinar (Per concretar. Lloc proper. Preu  reduit)

15:30 Visita guiada a l’exposició del MMACA.

 

Comptem amb un parell de persones per cada grup. Us convidem a omplir el formulari el més aviat possible per  saber de quanta gent estem parlant.  Si després hem d’afegir o canviar informació ja ho farem.

Us agrairem que ompliu també el formulari encara que no pugueu venir, per poder tenir un registre dels grups que hi ha a Catalunya per a properes trobades o informacions. També us animem a que feu arribar el formulari a altres grups que conegueu.

Esperem trobar-nos aviat.

Comments are closed.