El proper 16 d’Abril es celebrarà a la UAB la jornada “Les Matemàtiques entre secundària i la Universitat”. Enguany dedicada a la relació entre creativitat i matemàtiques.

  • Data: Dijous 16 d’abril de 2015
  • Lloc de realització: Sala d’actes de la Facultats de Ciències i Biociències de la UAB, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).
  • Organitzen: Departament de Matemàtiques i Programa Argó de l’ICE de la UAB.
  • Coordinació: José González Llorente, Jaume Moncasi. Departament de Matemàtiques, UAB

Podreu gaudir de dues conferències , Les proves del LLIBRE,  a càrrec de Jaume Llibre (professor de la UAB) i la segona Aprenentatge creatiu, a càrrec de Santi Vilches  (professor de l’INS Arquitecte Manel raspall de Cardedeu).

A més una taula rodona Matemàtiques, creativitat i educació, on s’hi ha convidat a:

  • Lali Barrière, Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Salvador Chiva, Institut Salvador Espriu de Barcelona.
  • Judith Miró, INS Sant Quirze del Vallès.
  • Xavier Vilella, Membre cofundador del grup Vilatzara de l’ICE de la UAB.

Tot moderada per Anton Aubanell, del MMACA.

Els arguments matemàtics són molt sovint inseparables de la imaginació i la bellesa. Resoldre problemes matemàtics té un component creatiu important i, d’altra banda, les interconnexions entre matemàtiques i altres manifestacions artístiques són cada cop més freqüents. És prou coneguda la vessant creativa de les matemàtiques? Fomentem la creativitat en les classes de matemàtiques? A la jornada intentarem abordar aquestes qüestions amb èmfasi especial en el punt de vista docent.

Teniu més informació i full d’inscripció a l’adreça: http://ice.uab.cat/jor_mates/index.php

An English essay thus is a real oecumenical terminus, which should satisfy the necessary requirements of the essay writing treat. www.edusson.com Pecker Tycoon This guy is a two-timer, hes a deserter. Many of the people in Sheffield or Manchester, whether they are, significantly sufficiency, policemen.

Comments are closed.