Els companys d’APaMMs ens fan arribar una proposta de formació:

Vols conèixer bones pràctiques matemàtiques i debatre sobre els temes que l’interessen o et preocupen?

L’estiu de 2016 es van trobar a Barcelona més de 600 mestres de totes les etapes educatives, de 0 anys a la Formació Universitària amb el lema “Construir Matemàtiques, Compartir per Aprendre”.

El congrés C²EM va suposar treballar plegats durant tres dies compartint, experimentant i pensant sobre com millorar l’Educació Matemàtica de les nostres aules. En el C²EM es va arribar a unes conclusions que haurien de marcar les directrius de l’ensenyament de les matemàtiques en els propers anys. En el fons, uns dies per il·lusionar-nos junts, per conèixer recursos i eines noves per aplicar a les aules, per poder arribar a l’escola amb noves expectatives per millorar la nostra feina. Però un cop a l’aula ens vénen les preguntes, els dubtes, les dificultats, la realitat de la nostra escola, de la nostra aula i dels nostres alumnes i trobem a faltar allò que anunciava el lema del congrés “COMPARTIM”.

Ara volem fer partícips d’aquesta experiència als docents del nostre entorn per tal que el que vam aprendre al C²EM sigui compartit. Des d’APaMMs, i amb la col·laboració del Grup Àrea, el MEM i el CRP de Mataró encetem aquesta proposta de trobades al llarg del curs que puguin servir de motor de reflexió, canvi i innovació a les nostres escoles per seguir COMPARTINT el “Construir matemàtiques”. Les trobades són espais oberts per a la formació des de la reflexió. Partint de l’exposició d’una o més experiències o pràctiques d’aula obrirem la trobada a tots els participants de manera que aprenguem de l’experiència compartida. S’està treballant en poder constituir un grup de treball, reconegut amb 30 hores de formació amb les condicions habituals de certificació pel que fa a l’assistència i el treball a desenvolupar.

 

Trobareu més informació als documents adjunts.

vols_parlar_de_mates_ens_situem_a_laula

programa-de-xerrades-i-jornada

Comments are closed.